Çekmeköy Panjur Tamiri

panjur-tamiri

Çekmeköy panjur tamiri olarak zamanınızın ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Çekmeköy ‘de dışarı çıkıp panjur ustası arayarak zaman kaybetmeyin. Bizi arayın, istediğiniz panjur ustası ayağınıza gelsin.

Çekmeköy Panjur Servisi

Panjur tamir servisi olarak, müşteri memnuniyeti bizim için önemlidir. Müşteri memnuniyetini sağlamak ve yapılan tamir ve değişen tüm parçaları garanti kapmasına almaktayız. Yapılan tüm işçilik ve değişen tüm panjur parçaları 1 yıl garantilidir.

Tamir Servisi ve Önemi

Tamir işi, profesyonel ve alanında uzman bir ustanın tarafından yapılması çok önemlidir. Ehil bir ustanın yapacağı tamirat işi panjurlarınızı daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Bir ürünü tamir etmenin elbette aşamaları ve kuralları vardır. İşini iyi bilen bir usta panjuru onarımını yaparken, bu kurallara uyarak yapar.

Panjur Tamir Kuralları ve Servis Aşamaları

Çekmeköy panjur tamir servisi olarak, onarım ve tadilat işlerini profesyonel ve teknik anlamda yaklaşarak sorunları çözeriz. Müşterilerimizi memnun etmek için uyguladığımız aşamalar şunlardır.

1. Onarılması gereken panjurun arıza tespitinin yapılması.

2. Arızalanan panjurun nereden ve nasıl kaynaklandığını tespit etmek.

3. Müşteriyi bilgilendirme. Arızanın ne olduğu, nereden kaynaklandığı ve tamirin nasıl yapılacağı hakkında bilgi vermek.

4. Panjur tamir işleminin yapılması için müşteri onayı almak.

5. Panjur tamir işlemleri bittikten sonra, düzeltilen ürünün testini yapmak ve müşteriye tekrar test ettirerek ürünün düzgün çalışıp çalışmadığı ile ilgili onay almak.

6. Düzgün çalıştığına dair bilgi alındıktan sonra, tamir servis formu usta tarafından hazırlanarak müşteriye vererek yapılan işlemleri garanti kapsamına almak.

Panjur tamiri ciddi ve alanında uzman olan kişiler tarafından yapılması sizlere zaman kazandırırken, ürününüzü uzun ömürlü kullanarak bütçenize ekonomi sağlamış olur.

About pimapentamiri

Teknik Pimapen ve Panjur Tamiri Panalpen TTS
Bu yazı Panjur Tamiri içinde yayınlandı ve , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın